top of page

VANDAEL HORECA, UW TOTAALLEVERANCIER VOOR UW BROODJESZAAK

Alle benodigdheden voor dat perfecte broodje

Broodjeszaken hebben Vlaanderen overgenomen. Tegenwoordig vindt u aan iedere schoolpoort wel een broodjeszaak en ook werknemers ruilen graag de lunch in de cafetaria op het werk in voor een heerlijk belegd broodje. Een succesvolle broodjeszaak uitbouwen is dus zeker mogelijk in Vlaanderen, maar hoe doet u dat precies?

Een belegd broodje is in principe een eenvoudige lunch waardoor de noodzaak van kwaliteitsvolle ingrediënten zich opdringt voor het afleveren van dat perfecte broodje. Bij Vandael Horeca in Wommelgem kunnen we u hiermee helpen. Als groothandel in de voedingssector leveren we alle benodigdheden, verpakkingen en ingrediënten voor uw broodjeszaak. Door te kiezen voor onze producten schotelt u uw klanten echte kwaliteit voor!

Geleverd tot aan uw zaak

Belegde broodjes gaan vlot over de toog. Niet zelden staat er rond de middag een lange wachtrij voor dat ene favoriete knapperige broodje. Omdat u als zaakvoerder het liefst al uw aandacht op uw klanten vestigt, biedt Vandael Horeca een klantenservice waarbij al uw bestellingen tot aan de deur van uw zaak worden geleverd. Zo leveren we op het tijdstip dat u het beste uitkomt. Dankzij onze vriendelijke chauffeurs en flexibele service is Vandael.

Horeca in Wommelgem al jarenlang een betrouwbare partner gebleken voor verschillende broodjeszaken in Vlaanderen.

Wat heeft u nodig voor uw broodjeszaak?

Een broodjeszaak starten kan een overdonderende ervaring zijn. Daarom helpen wij u graag met de selectie en aankoop van uw producten. Zo hebben we bij groothandel Vandael Horeca een ruime selectie aan de beste broodjes. Van belegde broodjes tot baguette, focaccia, panini en sandwiches; de opties zijn eindeloos. Een broodje is de basis voor een heerlijk eindproduct. In ons assortiment bieden we dan ook enkel maar vakkundig voorbereide broodjes die al dan niet vers afgebakken zijn. Met de geur van deze knapperige broodjes lokt u de klanten al van ver uw zaak binnen.

Niet voor niets luidt het spreekwoord "verkopen als zoete broodjes". Een broodjeszaak kan niet zonder een ruime variatie in boterkoeken, chocoladekoeken, donuts, muffins en andere viennoiserie. Daarnaast kunnen we uw aanbod aanvullen met verschillende salades, zoals eiersalade, tonijnsalade, kipcurry en meer. Ook helpen we u graag met het aankopen van charcuterie, van kaas tot soorten hesp, salami en zalm. Een broodjeszaak kan ook niet zonder een aanbod aan dranken, variërende van water tot frisdranken of bier.

Of u nu een broodjeszaak heeft waar de meeste mensen ter plaatse hun bestelling opeten, of hun broodje liever als take-away meenemen; u heeft nood aan verpakkingen. In onze groothandel vindt u een assortiment aan kwalitatieve verpakkingen en benodigdheden voor uw broodjeszaak.

Wat heeft u nodig voor uw broodjeszaak?

Knapperige broodjes

Salades

Charcuterie

DRanken

Verpakkingen

Start u binnenkort met een broodjeszaak? Vandael Horeca kan u helpen met het selecteren van de juiste benodigdheden. Zo is het mogelijk om een starterspakket te ontvangen of contact op te nemen met een vertegenwoordiger.

Contact

Op zoek naar de benodigdheden voor uw broodjeszaak? Reken op Vandael Horeca als totaalleverancier.

bottom of page