top of page

VANDAEL HORECA IN WOMMELGEM, UW PARTNER VOOR FRITUURSPECIALITEITEN EN SNACKPRODUCTEN

Frituur - Belgisch erfgoed

België telt maar liefst 5000 frituren in heel het land. Belgische frieten hebben dan ook een grote reputatie over de hele wereld. Onze gefrituurde aardappelreepjes aangevuld met een heerlijke saus en een krokante snack is iets waar iedere Belg voor zou aanschuiven. De helft van alle Belgen geeft zelfs aan om iedere week achter een pak friet te gaan. Niet voor niets ziet u dus in iedere dorpskern wel minstens één frituur. Onze frietkotcultuur heeft er dan ook toe geleid dat Belgische frieten immaterieel erfgoed zijn geworden. Heeft u een frituur of wilt u binnenkort een frituur starten? Dan heeft u een grote verantwoordelijkheid om frieten en snacks van de beste kwaliteit aan te bieden!

Leverancier van uw frituurspecialiteiten

Vandael Horeca is de geschikte partner voor wie wil dat zijn frituur de beste van de streek wordt. Hoe doen we dat? Door de beste frieten, frituursnacks, vetten en oliën te leveren die te vinden zijn op de markt. Als jarenlange leverancier van tal van frituren in Vlaanderen bieden we onze klanten enkel maar de beste producten. Zo hebben ze alle troeven in de hand om een succesvolle frituur te worden. In ons aanbod hebben we ook een ruim assortimenten aan sauzen en is het mogelijk om alle dranken te leveren die u nodig heeft. Zo is het mogelijk dat we een totaalleverancier van uw frituur worden. We hebben namelijk een erg ruim assortiment aan producten, van diepvriesproducten tot verse bereidingen en verpakkingen.

Vandael Horeca levert al uw bestellingen tot aan de deur van uw frituur. Zo kunt u zichzelf volledig richten op het uitbouwen van uw zaak. Ons team van chauffeurs gaat dagelijks de baan op om onze klanten van hun bestelling te voorzien. Al onze leveringen worden uitgevoerd in overleg met de klant zodat het tijdstip van levering het beste uitkomt voor u. Vandael Horeca staat immers voor een uitstekende klantenservice waarbij kwaliteit, professionaliteit en stiptheid worden aangevuld met een flexibele dienstverlening.

Wat heeft u allemaal nodig voor uw frituur?

Een frituur starten is niet iets wat u op 1,2,3 doet. In de eerste plaats is het al moeilijk inschatten wat een goede frituur allemaal nodig heeft. Daarom helpen we u bij Vandael Horeca graag verder. Een kwalitatief productengamma is essentieel voor een garantie op succes. Alles begint bij de selectie van een goede frietpatat gevolgd door de keuze in vet. Hiervoor geven wij graag deskundig advies en zijn we inzetbaar voor het leveren van deze vetten. Ook het aanbod aan frituursnacks is belangrijk. Geen pakje friet zonder een krokante snack, toch?

Hier is een wijde selectie mogelijk en u profiteert van de beste keuze. Een curryworst of frikandel is een onmisbare snack in iedere frituur. Maar liefst een vierde van alle Belgen geeft aan de frituur niet te verlaten zonder het bestellen van een curryworst. Ook burgers, satés en een boulette scoren erg goed. Het klassieke frituurgerecht is dan weer de friet met stoofvlees. Om uw aanbod aan te vullen, is er ook nog de viandel, cervela, berepoot, mexicano, bitterballen en sitosticks.

Een zelfrespecterende frituur kan ook niet zonder een breed aanbod aan koude en warme sauzen. We leveren dan ook graag uw voorraad mayonaise, speciaalsaus, stoofvleessaus, tartaar, andalouse, ketchup en cocktail

Wat heeft u allemaal nodig voor uw frituur?

Goede frietpatat

Kwaliteitsvolle vetten

Krokante frituursnacks (curryworst, burgers, satés, boulette, stoofvlees)

Heerlijke sauzen

Verpakkingen

Vandael Horeca in Wommelgem levert producten van topkwaliteit. Hiervoor rekenen wij op merken zoals McCain, Mora, Vandemoortele en Pauwels sauzen. Beginnende frituren hebben ook de mogelijkheid om bij ons een starterspakket te bestellen. U kunt bovendien rekenen op de hulp van een vertegenwoordiger bij het maken van een selectie in onze producten.

Contact

Reken op Vandael Horeca als totaalleverancier voor uw zaak.

bottom of page