top of page

VANDAEL HORECA, DE TOTAALLEVERANCIER VOOR IEDERE HORECAZAAK IN ANTWERPEN

Uw horecagroothandel in Antwerpen

Horecazaken zijn te vinden in iedere dorp of stad waar iets te beleven valt. In de horeca staat dienstverlening en kwaliteit naar de klant toe centraal. Of het nu gaat om het aanbieden van gerechten of het serveren van dranken; Vandael Horeca is als groothandel de uitgelezen partner voor ieder restaurant, café, taverne, grootkeuken of hotel. Zo hoeft u niet bij verschillende leveranciers urenlang te zoeken naar de producten die u nodig heeft. Wij hebben een ruim assortiment aan horecamateriaal- en benodigdheden van de beste kwaliteit. Van bake-offproducten tot snacks, ingrediënten en dranken; we hebben het allemaal.

Flexibele levering

Vandael Horeca staat voor een uitstekende klantenservice die gericht is op betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit. Zo bestelt u gemakkelijk online uw horecabenodigdheden en horecamateriaal. Vervolgens leveren wij uw volledige bestelling vlot tot aan uw horecaetablissement.

Omdat u bij ons alles vindt voor uw zaak fungeren we vaak als totaalleverancier voor horecazaken. Dat maakt een samenwerking vlot en efficiënt.

Wat heeft u allemaal nodig voor uw horecazaak?

Horecazaken zijn erg divers. Deze kunnen variëren van het aanbieden van dranken tot het serveren van volledige gerechten. Bij Horeca Vandael proberen we in te spelen op de behoeften van verschillende horecazaken, van restaurants tot tavernes en hotels. Dat doen we door het aanbieden van een groot assortiment waarin alle benodigdheden te vinden zijn. Als horecazaak kunt u niet om een ruim aanbod van dranken heen. Hiervoor werken wij uitsluitend met gereputeerde merken als Inbev, Coca-Cola en Nestlé.

Wat andere producten betreft bieden we ruime mogelijkheden wat betreft snacks, zuivelproducten, diepvriesproducten en specialiteiten. Al onze producten uit het assortiment zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun kwaliteit, waardoor u verzekerd bent van ingrediënten van topklasse.

In ons diepvriesassortiment hebben we onder meer basisproducten variërende van aperitiefhapjes tot desserts. Tevens beschikken we over een ruim aantal artisanale en culinaire producten waarmee u uw menukaart kan aanvullen. Ook op het vlak van vlees en charcuterie proberen we onze klanten het beste aan te bieden.

Wat heeft u allemaal nodig voor uw horecazaak?

Ruim aanbod dranken

Vlees en charcuterie

Zuivelproducten

Groente en fruit (diepvries)

Diepvriesproducten

Contact

Bent u net een horecazaak gestart of bent u op zoek naar een totaalleverancier voor uw restaurant of hotel?
Neem contact op met Vandael Horeca in Wommelgem.

bottom of page